Nigel Dennis Pilgrim

Wilt u onze zeekajaks eerst proefvaren ? Dat kan en daar zijn geen kosten aan verbonden. Daarnaast kunt u bij ons, onder voorwaarden, zeekajaks huren en krijgt u de huurprijs terug als u besluit een zeekajak bij ons te kopen.
Nigel Dennis Pilgrim
Een wendbare zeekajak voor dag- en weekend tochten voor de kleinere/tengere vaarder. Met de Nigel Dennis Pilgrim zijn de van de Romany zo gewaardeerde betrouwbare en robuuste vaareigenschappen en bootgevoel 'op maat' beschikbaar.

De Pilgrim is ook beschikbaar in een Low Volume uitvoering met een 2,5 cm lager bovendek ter plaatse van de kuip.
€  2.990,00

Kenmerken

Kenmerken

Kenmerken

Doelgroep

Kleinere en lichtere vaarders met een gewicht tot 70 kg.

Ontwerp

De kuip heeft een aangepast dek ter hoogte van de knie voor een verhoogd vaarcomfort en een goede grip. De Pilgrim is smaller dan de NDK Romany.

Vaareigenschappen

De vaareigenschappen zijn vergelijkbaar met de Romany, maar dan gecompenseerd voor het gewicht en grootte van een kleinere vaarder. Doordat de Pilgrim smaller is dan de Romany zullen de mensen voor wie deze zeekano bedoeld is ervaren dat de Pilgrim voor hen sneller vaart dan de Romany, zonder in te leveren op stabiliteit. Doordat er minder volume in de boeg zit, snijdt de Pilgrim scherper door de golven, waardoor deze iets 'natter' vaart dan de Romany.

Lengte (cm) 480
Breedte (cm) 50
Diepte (cm) 30.5
Voorluik (liters) ± 62
Cockpit (liters) ± 118
Achterluik (liters) ± 35
Dagluik (liters) ± 36
Diameter voorluik (cm) 24
Diameter achterluik (cm) 24
Diameter dagluik (cm) 18
Ovaal achterluik Nee
Kniebuis / Dekluik Nee
Variabele skeg Ja
Producent Sea Kayaking UK
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Verzendgewicht (g) 0.0000

Alternatieven