Zeekajak.NL bestaat 10 jaar !

Activiteiten

DATUM
ACTIVITEIT
VERW NIV

2018-02-02Zeekajak.NLZeeland2 - 4 feb
ZV


Inschrijven

Bij de activiteit staat een link naar het inschrijf formulier voor die activiteit, voorzover inschrijving voor die activiteit (nog) open staat. Na het invullen van het inschrijf formulier ontvang je een automatisch antwoord via e-mail (indien je een e-mail adres hebt opgegeven) met de door jou ingevulde gegevens.

Je krijgt vervolgens afzonderlijk bericht van ons of je mee kunt doen aan de activiteit. Indien wij niet binnen een week persoonlijk hebben gereageerd, dan verzoeken wij je telefonisch contact met ons op te nemen.

In de kolom 'Activiteit' staat bij veel activiteiten een koppeling naar algemene informatie van die activiteit.

Met 'VERWacht NIVeau' wordt niet bedoeld dat je dat diploma of certificaat moet hebben. Het geeft wel aan wat voor soortgelijke ervaring van je verwacht wordt om aan de cursus of activiteit deel te kunnen nemen. Neem eventueel contact met ons op om met ons te overleggen of je voor de activiteit de over juiste ervaring beschikt.

Overige activiteiten

In onze Google Kalender zijn ook onze overige activiteiten opgenomen. Dit zijn activiteiten waar Axel en/of Nico aan meewerken, maar die niet georganiseerd worden door Zeekajak.NL. Informatie over deze activiteiten kan opgevraagd worden bij de vermelde organisaties.