Guardian Light

Guardian Light
De Guardian is een oerdegelijke, waterdichte, functionele LED verlichting.

Verkrijgbaar in Wit, Blauw, Geel, Groen en Rood. Instelbaar op continue brandend of knipperend.

De gekleurde uitvoeringen zijn ideaal als veiligheid en navigatie of markeringslicht(en) op de kajak bij nachtvaren (in plaats van breeklichtjes). De witte uitvoering is ideaal om altijd bij je te hebben om in noodgevallen te voldoen aan de wettelijke verplichting tot het voeren van een rondschijnend licht bij varen in duisternis. De rode uitvoering is ideaal als zeekajak kompasverlichting, zie ook onderstaande video van Leon Sommé van Body Boat Blade International.
ColorColorColorColorColor

* Vereiste velden

€  17,50

Kenmerken

Kenmerken

Kenmerken
Afmetingen (mm) : 41 x 31 x 25
Gewicht (g) : 20 (inclusief meegeleverde batterij)
Batterij duur : Continue-aan : 100 uur
Batterij duur : Knipperend : 250 uur
Batterij type : 2 x CR-2032
Waterdichtheid : 10 meter
LED levensduur : 44 jaar
Leveringsomvang :
- Guardian Light,
- 2xCR2032,
- Bevestigingsclip.

Video

Als je jezelf niet aan dit zelfbouwproject wilt wagen, neem dan contact met ons op en dan doen we dit voor je tegen een kleine vergoeding.

Ervaringen

De fabrikant van de Guardian™ produceert voor diverse markten en doelgroepen en met diverse bevestigingssystemen. Afhankelijk van de levering kan de tekst op de verpakking 'Expedition Light', 'Running Light', 'Hunting Light', 'Search & Rescue Light' of 'Dog Light' zijn, met het lampje en bevestigingsmateriaal zoals afgebeeld met exact dezelfde specificaties en functionaliteit. Voorts zijn er varianten met andere bevestigingssystemen ('Bike Light', 'Tag It') en zijn er diverse OEM fabrikanten die het onder hun eigen merknaam leveren, zoals bijv. EGear en EzyDog er zijn (programmeerbare) politie en militaire uitvoeringen inclusief infra-rood versies. Wij leveren de originele Adventure Lights verpakkingen.

Kleur Blue, Green, Red, White, Yellow
Gewicht (g) 30
Verzendgewicht (g) 80.0000
Producent Adventure Lights
Herkomst Canada
Gebruiksaanwijzing

Details

Om de verlichting te activeren draai je de lens iets aan (niet te vast!) tot de LED brandt. De verlichting kan ingesteld worden op continue branden of knipperen. De functiewisseling vindt plaats door het omdraaien van de (dubbele) batterij. Standaard wordt de Guardian geleverd met twee op elkaar gesealde CR2032 batterijen. Je kunt ook twee losse CR2032 batterijen gebruiken die je dan wel in gelijke richting moet plaatsen. Voor het omdraaien of verwisselen van de batterij, draai je de lens eraf.

CR2032 batterijen zijn bij elke doe-het-zelf of onderdelen/electronica winkel te koop of goedkoop bij winkels als SoLow, Blokker en Action.

Voor gebruik in duisternis op de grote rivieren en in sterk verstedelijkt gebied brandt het het witte lampje mogelijk niet fel genoeg om als wettelijk verplicht rondschijnend licht te dienen.