Ontmoet ons op de Peddelpraat Winterbijeenkomst op zondag 28 januari 2018

Easy Load Roof Rack System - ELRRS 1300-A of 1600-AX

Easy Load Roof Rack System - ELRRS 1300-A of 1600-AX
Kari-Tek

Maximaal aantal karakters 99

€  507,00

Kenmerken

Kenmerken

Kenmerken Breedte (cm): opgeven bij bestelling
Maximaal aantal kajaks: 3 of 4
Materiaal: Aluminium en RVS
Inclusief Fixing-Kit
Verzendgewicht (g) 0.0000
Producent Kari-Tek
Herkomst Verenigd Koninkrijk
autoMAATje©

Details

  1. Een dakdrager mag wettelijk niet uitsteken buiten de spiegels; dat bepaalt de maximale toegestane breedte van de Kari-Tek dakdrager. Binnen dit maximum bepaalt het aantal kajaks dat je wilt laden de gewenste breedte van de Kari-Tek dakdrager. Het aantal kajaks dat je mag laden wordt mogelijk beperkt door de maximale daklast zoals die gespecificeerd is voor jouw auto.
  2. Verlaagde handgrepen aan de bedieningszijde maken het mogelijk het systeem bij hogere auto's te bedienen zonder gebruik te hoeven maken van opstapjes. Bij personenauto's zijn verlaagde handgrepen niet nodig of mogelijk (short). Een mogelijke verlaging van de handgreep wordt bepaald door de hoogte van de auto waarbij de voordeuren nog geopend kunnen worden. Bij bestelbusjes zonder achterdeuren aan de bedieningszijde kan over het algemeen gebruik gemaakt worden van (iets) verlengde handgrepen (regular). Bij hoge bestelbussen kunnen (nóg) langere handgrepen (long of extra long) toegepast worden.
  3. De handgrepen worden verbonden met een buis. De afstand tussen de dwarsdragers bepaalt de lengte van deze buis.
car-a car-c cou-a cou-c van-a van-c

Montage

Het Kari-Tek dakdrager profiel (zwart) wordt gemonteerd op een bestaande dakdrager (blauw/ groen). Afhankelijk van de diameter en vorm van de bestaande dakdragerprofielen is één van de hiernaast afgebeelde fixing kits nodig.

Een fixing kit bevat al het benodigde bevestigings materiaal, inclusief specifiek voor de bestaande dakdager benodigde aanpasstukjes (geel).

Afhankelijk van de breedte van de Kari-Tek dakdrager zijn twee (1300 en 1600) of drie (1800) bevestigingspunten per dakdragerprofiel nodig.

37 50 60 70