Ontmoet ons op de Peddelpraat Winterbijeenkomst op zondag 28 januari 2018

Kano karretje "Edwin"

Kano karretje "Edwin"
Al meer dan tien jaar gebruiken leden van de Wageningse Kanovereniging dit in eigen ontwerp gemaakte model kanokarretje van RVS. Sinds april 2012 brengt Zeekajak.NL deze deelbare kanokar, vernoemd naar de oorspronkelijke bedenker ervan, op de markt.

Behalve dat dit zeer degelijke kajak karretje zich al uitgebreid in de praktijk heeft bewezen is er nog een revolutionaire verbetering in het soort wieltjes dat gebruikt wordt. Nooit meer zachte (of lekke) banden met volschuim wieltjes die ook nog eens een zware last kunnen dragen én niet zwaarder zijn dan luchtbanden.

Wordt geleverd inclusief 2 wieltjes met RVS assen en 2 borgpennen.
€  125,00

Kenmerken

Kenmerken

Kenmerken Materiaal frame : RVS 316L
Materiaal as : RVS (AISI 440 en AISI 304)
Materiaal band : Polyurethaan
Materiaal velg : ABS
Ervaringen

De wieltjes kunnen snel ge(de-)monteerd worden en het frame van de kanokar kan zelfs in twee delen uit elkaar zodat het (nog) makkelijker opgeborgen kan worden in een kanoluik.

Er zitten geen unieke onderdelen op, zodat als een onderdeel onverhoopt, bijvoorbeeld bij verlies, vervangen dient te worden dit bij de meeste doe-het-zelf-zaken te koop is.

Het karretje is geproduceerd door Kari-Tek. En daarvan weten wij dat de productie topkwaliteit is.

Voor deze kanokar is RVS 316L (Low Carbon) gebruikt, waardoor zowel het RVS als de lasnaden zeer zeewater- (corrosie) bestendig zijn.

Gewicht (g) 2500
Verzendgewicht (g) 2500.0000
Producent Zeekajak.NL
Herkomst Nederland