BCU 3* Sea

BCU 3* Sea
Het brevet BCU 3* Sea komt overeen met CWO Zeekajak Vaardigheid, waarbij men ook moet kunnen steunen, scullen en rollen.
€ 150,00
Kenmerken

Kenmerken

Kenmerken

Schrijf je in voor één van de getoonde data of vraag vrijblijvend deze activiteit aan zodat we deze mogelijk opnemen in onze kalender.

Ervaring

Deze cursus sluit aan op CWO Zeekajak Vaardigheid of CWO Toerkajak Vaardigheid en men werkt aan CWO Zeekajak Vaardigheid Extra.

Uitrusting

Op dit niveau verwachten we dat je beschikt over een eigen zeekajak en complete uitrusting. Mocht je de eigen uitrusting voor deze cursus niet kunnen of willen gebruiken, dan kun je dat bij ons huren voor de duur van de cursus:
- Zeekajakhuur: 30 euro (omvat zeekajak, peddel, spatzeil en zwemvest)
- Kledinghuur: 10 euro (omvat wet-suit en kano-anorak)

Tijd

De cursus omvat 16 lesuren, te verdelen over minimaal twee dagen. Een examen duurt maximaal 8 uur, afhankelijk van het aantal kandidaten (maximaal zes).

Prijs

Voor het doen van BCU examens (star awards) hoeft men geen BCU lid te zijn. De administratiekosten voor het verkrijgen van een BCU diploma zijn niet inbegrepen in de cursusgelden. Als men niet slaagt voor BCU 3* Sea, dan zijn geen kosten aan de BCU verschuldigd. Men betaald dus eigenlijk alleen voor het BCU diploma. De kosten voor het BCU diploma komen bovenop de overige kosten het examen.

Locatie

De cursus moet op zee plaatsvinden, bij voorkeur Zeeland of de Waddenzee.

Examen

A×el Schoevers is ook gediplomeerd instructeur van de British Canoe Union (BCU) en kan BCU examens afnemen tot en met BCU 4* Sea Leader.

Verwacht niveau TV, ZV
Leidt op voor niveau BCU 4* Sea
Tijdsduur 16 uur verdeeld over twee dagen
Land Nederland
Aanbieder Zeekajak.NL