Zeekajak.NL bestaat 10 jaar !

Bongo Avontuur

Wij werken mee aan de BONGO Avontuur (Actief Ontdekken) cadeaubonnen. In het Bongo boekje Avontuur, dat je onder andere kunt vinden bij de VVV en ANWB, worden veertig avonturen aangeboden. Een cadeaubon geeft het recht om aan één van deze avonturen deel te nemen.

Zeekajak Avontuur

Wij bieden het avontuur Zeekajakvaren aan; op nummer 5 in het boekje. Je kunt een dag aan één van onze activiteiten op onze kalender meedoen. Je vaart in een éénpersoons zeekajak op zee of ander uitdagend water zoals de Waal, de Oosterschelde of de Grevelingen. Maar je kunt ook kiezen uit een mooie tocht in de Biesbosch. In de kalender is aangegeven welke tochten vooral geschikt zijn voor deelnemers met weinig of geen kajakervaring.

Tocht of Cursus

Je kan behalve aan een begeleide tocht ook meedoen met één van de cursussen die wij aanbieden. Tijdens een cursus ligt de nadruk op technieken leren en minder op afstanden varen.

Introducé

Als je een Bongo bon hebt kun je ook een introducé meenemen die geen bon heeft. Die betaalt dan direct bij ons.

Contact

Neem contact met ons op als je vragen hebt. En als je weet welke activiteit je wilt doen dan kun je daarbij inschrijven. Geef op het inschrijfformulier bij je ervaring ook aan dat je een Bongo bon hebt.